Advisering

Un bureau

We weten waar we mee bezig zijn. We bieden deskundig advies, niet alleen bij nieuwe installaties, maar ook als het gaat over onderhoud en moderniseringen.

Gebruiksanalyse

Als experts in het beheren van verkeersstromen geven we u advies en zorgen we voor veilige en betrouwbare oplossingen. Wij bieden een adviesdienst voor optimaal beheer van verkeersstromen in alle soorten gebouwen.

We kunnen adviseren over de specificaties van een optimale combinatie van liften, roltrappen, hellingbanen en rolpaden, en over de geschiktste modellen op basis van de concrete omgevings- en gebouweisen.

Segmenten : segment zorginstellingen, segment commerciële gebouwen, hoogbouw, stedelijke mobiliteit, monumentale gebouwen en toegankelijkheid.

We kunnen verschillende geavanceerde algoritmische instrumenten toepassen, afhankelijk van de complexiteit van de uitkomst van de verkeersanalyse.

Graphique qui illustre la recherche d'une bonne corrélation entre le nombre de personnes et le temps

Efficiënt plannen

Met onze deskundige adviesdiensten begeleiden we u gedurende het hele proces, van het eerste contact tot en met de uitvoering van het project.

We ontwikkelen projecten in integrale vorm en maken een planning voor de bijdragen van de verschillende projectuitvoerders.

We zorgen ervoor dat de aanvoer van materialen correct is gepland, zodat de bouwdeadlines kunnen worden gehaald.

Segmenten: segment zorginstellingen, segment commerciële gebouwen, hoogbouw, zware ladingen, stedelijke mobiliteit, segment woongebouwen, gebouwen zonder lift, monumentale gebouwen, vervanging van liften en toegankelijkheid.

Energieanalyse

We ontwerpen technologische oplossingen die kunnen leiden tot zeer significante besparingen op het energieverbruik van gebouwen.

Segmenten: segment zorginstellingen, segment commerciële gebouwen, hoogbouw, zware ladingen, stedelijke mobiliteit, segment woongebouwen, monumentale gebouwen en vervanging van liften.

Regelgeving

Regelgeving betreffende liften komt voort uit Europese richtlijnen, landelijke wetgeving en andere eisen die zijn vastgesteld op regionaal of lokaal niveau.

Wij bieden deskundig advies over de wetgeving voor liften die in elke regio moet worden nageleefd.

Gezien de complexiteit van de huidige regelgeving en regionale diversiteit, raden we u aan om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Grote technische deskundigheid voor alle merken en modellen (multimerk)
welke op de markt aanwezig zijn.
Neem contact met ons op.