19-03-2020

Verklaring van Orona over COVID-19

Verklaring van Orona over COVID-19

Dit is ongetwijfeld een zeer uitdagende tijd. Net als de rest van de wereld volgen we elke nieuwe ontwikkeling met betrekking tot het coronavirus (COVID-19) op de voet en staan we in voortdurend contact met de gezondheidsinstanties voor begeleiding.

Als gevolg hiervan is bij Orona een uitgebreid noodplan geïmplementeerd om onze werknemers, klanten en de algemene gezondheid van de bevolking te beschermen. Een toegewijde commissie beoordeelt constant de evolutie van gebeurtenissen in dit veranderlijke scenario. Ondertussen volgt ook ons professionele team de persoonlijke hygiëne- en gezondheidsaanbevelingen van de autoriteiten op. In deze huidige fase zetten onze productiefaciliteiten, samen met onze onderhouds- en serviceafdelingen hun werk verder. We geven prioriteit aan reddingsacties en noodsituaties.

De Spare Global Supply (SGS) –service van Orona is 24/7 beschikbaar en garandeert een correcte levering van reserveonderdelen waar en wanneer nodig.

De klantenservicecentra van Orona werken zoals gewoonlijk, 24/7.

Samengevat werken wij er actief aan om onze klanten en partners het beste van onze waarden aan te blijven bieden. Ons team zet zich volledig in om de best mogelijke service te blijven bieden, zolang de omstandigheden dit toelaten.

We stellen uw begrip in deze ongekende tijd op prijs. We moeten hier samen door.

Terug naar nieuws

Nieuwsarchief

Corporate communicatie

Persdossier

Informatie over Orona

Downloaden [200 kb]