Wij zijn ORONA

OPMERKING: Omdat de "Flash" Player niet is geïnstalleerd, kan de toelichtende video niet worden weergegeven. Zo kunt u de "Flash" Player installeren
Flash voor Windows | Flash voor andere platforms

Videotranscriptie:

ORONA. Resultaat van het samengaan van meer dan 30 bedrijven in de ORONA Group.

Samen meer bereiken in Spanje, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Portugal, etc. Met vestigingen in meer dan 92 landen zijn we altijd bij onze klanten in de buurt. Bij Orona verzorgen we het gehele ontwerp-, fabricage-, verkoop-, installatie- en onderhoudsproces, en tevens de modernisering van systemen als liften, roltrappen en -paden, hellingbanen en dienstliften.

Bij Orona zijn de resultaten een teken van onze kracht. In 2010 bedroeg de omzet 580 miljoen euro, groeide ons personeelsbestand tot meer dan 3.800 medewerkers en bedroeg de export meer dan 95 miljoen euro. Wereldwijd zijn er meer dan 180.000 liften met Orona-technologie en draagt circa één op de twintig nieuw geïnstalleerde liften het Orona-merk. Dit is mogelijk dankzij onze drie fabrieken (twee in Europa en één in Amerika), waardoor we de nummer 1 zijn wat betreft totale liftproductiecapaciteit in Europa.

 • ORONA richt zich op het ontwerpen, vervaardigen, installeren, onderhouden en moderniseren van mobiliteitsoplossingen, zoals liften, roltrappen en rolpaden.

 • Bedrijven in de Orona Group
 • Merk en waarden

  Achter een merk gaat een bedrijfscultuur schuil. Die van ons wordt gekenmerkt door drie waarden: inzet, betrouwbaarheid en scherpte.

 • Innovatie
 • Orona's Green

  ORONA is het eerste bedrijf in de internationale liftsector dat het Ecodesign-certificaat – ISO 14006 heeft gekregen.

 • Erkenning

  De certificeringen en onderscheidingen die ons zijn toegekend, zijn een waarborg voor onze expertise. Wij zijn het eerste bedrijf in de internationale liftsector met Ecodesign-certificaat.