Merk en waarden

Videotranscriptie:

Orona hecht sterk aan goede klantrelaties We werken mee aan projecten van klanten, hebben inzicht in hun behoeften en helpen hen gestelde doelen te bereiken..

Onze resultaten zijn onze beste aanbeveling. Dankzij de kwaliteit van onze medewerkers winnen we het vertrouwen van onze klanten. Meer vertrouwen en betrouwbaarheid.

En natuurlijk zijn we flexibel. Onze bedrijfsstructuur is transparant en heeft een optimale omvang, zodat we snel en effectief kunnen reageren.

We zijn een team van mensen

Proactive

Proactief

We wachten niet tot de dingen gebeuren, we laten ze gebeuren. We zijn onvermoeibaar in ons streven en verlangen naar voortdurende verbetering. We zoeken naar nieuwe manieren om onze capaciteit te vergroten.

Toegankelijk

Toegankelijk

We zorgen voor onze relaties vanuit nabijheid en vertrouwdheid. Wij begrijpen, en voldoen aan, de behoeften van onze klanten. Dankzij onze handelswijze kunnen we dicht bij onze klanten staan en hun een goede service bieden wanneer het nodig is.

Pragmatisch

Pragmatisch

We zijn praktisch en efficiënt ingesteld. We begrijpen dat de behoeften van de klant niet statisch zijn en daarom zetten we ons in voor relevante innovatie, om wat al goed is nog verder te verbeteren, zowel voor ons als voor onze klanten.

Toegewijd

Toegewijd

We zijn transparant en oprecht en hebben een langetermijnvisie. Wij zijn een team van mensen die in dienst staan van andere mensen. Wij maken deel uit van ons sociaal ondernemersproject en het succes van het bedrijf is ons succes.